Morrissey – 6-5-2009 – Watt Rotterdam

Dit was één van de eerste optredens in de doorstart van voormalig Nighttown. Mooi, dat Watt Morrissey had gestrikt. En jammer dat Watt niet meer bestaat. Het had zo mooi kunnen zijn. Maar daar gaat het nu niet om.

Het optreden was vrij kort na een bijeenkomst die ik had bijgewoond met mijn collega-schrijvers van KindaMuzik. Een van de onderdelen die dag was creatief schrijven. Ik vond het nodig de uitdaging aan te gaan tijdens het schrijven van deze recensie. De meningen waren nogal verdeeld. Sommigen vonden het helemaal niets, van anderen kreeg ik reacties als: “Vette review ”.

Toch wil ik je enkele reacties niet onthouden. Een korte terugblik in mijn mailbox:

>  Ik vind het leuk als jullie eens wat nieuws uitproberen. Maar de
> zogenaamde
> recensie van het concert van Morrissey is echt belachelijk slecht. Danku.\

en

> ik snap hem wel; dat er op deze manier weinig overblijft
> van de lol van een concert…
>
> wat ik wel jammer vind is dat er nu inhoudelijk wel heel erg
> weinig over het concert zelf wordt verteld…

en

> en ik vind em geniaal. zo zie je maar weer hoe subjectief het is.

Lees hier de recensie van Morrissey, 2009 in Watt op KindaMuzik. Wat vind jij ervan?

Leave a Comment

Live Addicts