Over Live Addicts

Concerten en festivals. We zijn er gek op! Achteraf kun je recensies en registraties teruglezen en kijken, toch zijn de verhalen van de bezoeker zijn het mooist. Live Addicts tekent deze concertverhalen op, zodat ze niet in vergetelheid raken. Met de podcast Live Addicts on Air vertellen daarom 'live addicts' hun concertverhaal. Dit zijn verhalen die beginnen bij het kopen van een ticket en eindigen met een herinnering en een piep in je oor. Concertverhalen over genieten, iets geks, een aparte ervaring of zelfs een ontmoeting met je grote held. Het kan allemaal.

Daarnaast is het mogelijk om op de website van Live Addicts concertsouvenirs achter te laten: tastbare attributen die meegenomen zijn van de plaats muziek: een T-shirt, een gesigneerde LP, een concertkaartje, een drumstick, setlist of wat je ook ving daar in de voorste linies voor het podium.

Contact met Live Addicts? Ga naar de contactpagina.

Doneer aan Live Addicts

Live Addicts is een vrijetijdsproject en levert de maker en deelnemers slechts roem en faam op. De apparatuur, website en tijd zijn niet gratis. Als je Live Addicts wil steunen, dan kan dat met een biertje tijdens een concert of festival. Graag een grote. Wil je dit liever digitaal doen? Doneer dan hier op virtueel bier:

De maker

Live Addicts On Air is gemaakt door Stéphan Lam. Stéphan is zelf een live addict en gaat vaak naar concerten en festivals. In het verleden recenseerde hij concerten en albums voor Kindamuzik.net en Platomania.nl. Ook organiseerde hij concerten op aparte plekken in Rotterdam met tinyMusic en verzorgde hij (samen met Maurice Dielemans) twee maal de muziekprogrammering voor het festival Duizel in het Park.

Stéphan is zelfstandig ondernemer en werkt als online strateeg. Daarnaast is hij creatief met scenarioschrijven, films (hij won De Gouden Eikel 2019 op het Lundäng International Film Festival) en fotograaf. Eén van zijn projecten is '@JoyDiFashion', waar mensen met kleding van de band Joy Division poseren.

_SL_7161_2
Live Addicts